Reactie plaatsen

Reacties

Rudi Van Heucke
een maand geleden

Het was een culinair festijn voor onze smaakpapillen volledig op maat van ons gezelschap. Iedereen was vol lof over Jolien en haar papa, de gerechten perfect afgewerkt en de wijnen passend bij elk van de gerechten. Bedankt voor de prachtige avond waar ons gezelschap heeft kunnen genieten van de uitstekende kookkunsten van food-fete, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. 👍

Willy en familie
2 maanden geleden

We kunnen alle vorige recensies alleen maar beamen. Culinair genot op hoog niveau. Alles helemaal volgens afspraak , zowel qua timing als qua gastronomie. Jolien en haar papa toverden een aaneenschakeling van overheerlijke gerechten op tafel, enthousiast maar bescheiden, en dit met volle passie ! Een streling voor de tong , en ook het oog !
Ons familie-paasweekend in vakantiehuis De Sjieper was mede dankzij hen een overgetelijke topper ! Dikke bravo, en hartelijk dank !

Femke
3 maanden geleden

Met de familie vierden we de 70 e verjaardag van ( schoon) vader/opa in een vakantievilla in Esneux. Om het feest compleet te maken hadden wij Jolien gevraagd om een feestmaal voor ons te maken. het was subliem! Iedereen, van jong (6 jaar) tot oud heeft genoten van alle heerlijke smaakcombinaties. Samen met de zorgvuldig uitgekozen wijnen was het ook een groot feest voor onze smaakpapillen.
We werden super verzorgd. Kok en gastheer waren zeer vriendelijk en bescheiden.
Bij een volgende gelegenheid komen wij zeker weer terug bij Food & FĂȘte.

Link Martens/Bulthaup Designlink
5 maanden geleden

Het was een enorm succesvolle samenwerking. De communicatie was vlot en duidelijk en het eten en de service was een culinaire hoogtepunt.
Ik heb me de hele avond niets moeten aantrekken, ikzelf en de gasten werden enorm professioneel in de watten gelegd. Een echte aanrader op niveau!
Wij kiezen bij een volgend event zeker voor Food &FĂȘte!

Adrie
8 maanden geleden

Wij waren een midweek in het vakantiehuis de Sjieper met 10 personen, en hadden gelezen dat er een mogelijkheid was om ons thuis te laten verwennen met een diner door Jolien een private kok!! Wat hebben wij genoten van het culinaire en heerlijke diner door Jolien en geassisteerd door haar papa, het was genieten!.
De tafel was opgemaakt door onze gastvrouw Inge van de Sjieper.
Het was een fijne-avond en wie weet tot ziens !
Bedankt namens allen,, Adriana Scheveningen

Joris Vandeputte
een jaar geleden

Onze familie liet zich echt verrassen door het culinaire meesterwerk van de talentrijke Jolien en haar vader, gepensioneerde chef-kok. Wij hadden gevraagd om een 3 gangen menu te serveren in het verrukkelijke vakantiehuis de Sjieper en alle verwachtingen werden overtroffen. Zomaar een sterrenrestaurant aan huis en het ganse gebeuren bijzonder discreet en efficiĂ«nt georganiseerd door dit complementaire top-duo. De verschillende maaltijden werden ook origineel en erg stijlvol gepresenteerd. Dikke proficiat voor dit alles ! En als toemaatje werd de tafel vooraf bijzonder smaakvol gedecoreerd door Inge, de bijzonder hartelijke gastvrouw van de Sjieper. Een absolute aanrader tijdens je vakantieverblijf ! Combinatie De Sjieper – Food&FĂȘte = de hemel op aarde.

Philip Swennen
een jaar geleden

dit weekend echt verwend geweest door Jolien en haar papa echt een top team met overheerlijke gerechten. Onze bezoekers en wijzelf waren dan ook aangenaam verast, een aanrader.......op naar het volgend feestje

Steffie LimĂšre Fugl
een jaar geleden

We hebben echt genoten van ons 4 gangen menu aan huis! Elk jaar gaan we met 8 vriendinnen op weekend en het was fantastisch om de voeten onder tafel te schuiven en verwend te worden door kok Jolien! Het eten was super en Jolien was super professioneel! Echt een aanrader!

Omer Swennen
een jaar geleden

Intussen al vele malen onze smaakpapillen kunnen testen met verfijnde culinaire hoogstandjes van Jolien. Elke keer is het genieten en zijn alleen superlatieven aan de orde. Je hebt veel in je mars Jolien, verder doen zo ! We vinden snel weer een gelegenheid om ons te laten verwennen !

Liliane
een jaar geleden

Voor het vieren van mijn pensioen hebben wij beroep gedaan op Jolien. Wij kregen een heerlijk menu voorgeschoteld! Enorm tevreden over de bediening, verloop van de avond en het eten. Ze tovert steeds mooie bordjes op tafel met een explosie aan smaken. Top avond, bedankt